TOP termékek

Látogató számláló

0
1
4
5
2
5
9

Split klíma

FIGYELEM!
A 2015. február 18. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormányrendeletben foglaltak alapján, minden helyszíni szerelést igénylő előtöltött készülék a vásárlónak a forgalmazó által küldött, vonalkóddal ellátott telepítési tanusítványát ki kell töltetnie az általa választott F-Gáz engedéllyel rendelkező szakemberrel, aki a készüléket telepíteni fogja. 

A megrendeléssel Ön elfogadja ennek a dokumentációnak a rendelkezésre bocsátását a felszerelést követően, melyet cégünk a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál 24 órán belül lejelent. Amennyiben a dokumentum nem érkezik vissza, cégünk a hatósággal szemben semmilyen felelősséget nem válall.

Budapest és Pest megye területén történő szereléssel és beüzemelléssel kapcsolatban hívja cégünket a +36 30 758 0630 telefonszámon.
Amennyiben a szerelést egy általunk megbízott szakember végzi, a papírmunkára Önnek nem lesz gondja, mindent elintézünk Ön helyett!

 

Tovább
Látogassa meg a Gardenet.hu webüzletet a ShopManian