TOP termékek

Látogató számláló

0
1
8
2
0
8
3

Napelemes vakondriasztó, leszúrható, 650 m2 hatókör

Napelemes vakondriasztó, leszúrható, 650 m2 hatókör
Napelemes vakondriasztó, leszúrható, 650 m2 hatókör

Manapság sajnos egyre nagyobb problémát jelent a házak körül megjelenő vakodtúrások sora. A kellemetlen látogató még ha egyesek szerint aranyos is, minden bizonnyal többen vannak, akik az általa okozott tetemes anyagi kárt nem nézik jó szemmel, azonban humánus megoldást szeretnének alkalmazni.

Bővebben
Szállítási idő :
2 munkanap
További adatok
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Aki nem akar csapdák ásásával vesződni, érdemes megpróbálkoznia a  leszúrható napelemes vakondriasztóval.
A készülék azt a megállapítást használja ki, hogy a vakond - vele együtt a többi hívatlan látogató - nem szereti a zajt. A készülék pedig ezt teremti meg, de az emberek számára nem zavaró módon. 30 másodpercenként egy alig hallható hangot bocsát ki, mely rezgést a leszúró tüske a talajba vezet, így a vakond úgy hallhatja, valaki mozog a közelben. Ön sem szeretne folyamatosan zajban élni... a vakond sem, hát rövidesen odébb áll.
A gyártó javaslata szerint a készülék maximum 650m2 terület lefedésére elegendő, azonban ne gondoljuk, hogy egyetlen készülék megoldhatja a vakond gondot. Kisebb kert esetén érdemes a négy sarokba leszúrni egyet egyet, hogy a szomszéd felől se legyen kedve meglátogatni minket akit nem hívtunk.

A készülék napelemmel működik, így az elhelyezéskor figyeljen erre a tényre is. Téli időszakban is újratölt, így hatása folyamatos.

Kérjük ne szennyezzék a talajt a városi legendákból hallható petróleummal, gázolajjal, vagy egyéb kőolajszármazékokkal! Nem fog használni, mert az állat betemeti a járatszakaszt és továbbra is kertben marad, akárcsak a szennyezés, melyet Ön helyezett el.

Köszönettel: Gardenet Home webáruház

Adatok
Cikkszám
GH2177683
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Látogassa meg a Gardenet.hu webüzletet a ShopManian